Mag Club Brugge hopen op een Champions League-stunt? Wij gingen scouten en zagen dat Borussia Dortmund klaar is voor de strijd

EPA
Terwijl Club Brugge alle moeite had met Lokeren, won Borussia Dortmund zonder al te veel moeite zijn Bundesligaduel van Frankfurt. Drie dagen voor de komst van 'Die Borussen' naar Jan Breydel trok uw krant op prospectie naar het Signal Iduna Park. Blauw-zwart kende een moeizame generale repetitie, Dortmund lijkt klaar om de Champions League op gepaste wijze in te zetten.

Opletten voor brok graniet, ervaring en gevaarlijke corners

Veel ogen zullen dinsdag gericht zijn op Wesley, die naar eigen zeggen geen schrik heeft van Europese topverdedigers. Wel, de Braziliaan mag zich een gezellig avondje verwachten wanneer hij straks tegenover het vaste centrale duo van Borussia zal staan. Met op kop Zwitsers international Akanji, vorige winter weggeplukt bij FC Basel. De verdedigingsleider is een nietsontziende blok graniet, die nauwelijks duels verliest, behoorlijk snel is en nog kan voetballen ook. 

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Allard Emile

  Als ze spelen met het gedacht dat de wedstrijd 100 minuten zal duren zit er misschien een doelpuntje in!

 • Rudy Vanden Broeck

  Als Verhaeghe er in slaagt met de scheidsrechter te doen wat hij hier in Belgie kan doen, zitten er zeker en vast punten in.

 • Bernd Vaes

  Ja zeker, Club Brugge gaat stunten in de CL. Zonder twijfel haalt de ploeg zowaar een totaal van -1 punt!

 • François Nuyts

  Blijven hopen wel ja , maar dat zal het dan wel zijn denk ik .