Lukaku: “Hadden met meer geloof moeten spelen”

Romelu Lukaku startte gisteren samen met Marcus Rashford in de aanval bij Manchester United, maar het duo kon niet voorkomen dat de Mancunians met 0-1 onderuit gingen tegen FC Barcelona. “Ik denk dat we met meer geloof hadden moeten spelen, in balbezit vooral”, analyseerde de Rode Duivel na afloop. “De eerste vijtien minuten was het moeilijk voor ons, de laatste 20 minuten in de eerste helft waren wel goed. In de tweede helft waren de eerste 20 minuten ook nog goed, maar daarna waren het veel te veel lange ballen waardoor het moeilijk werd. Maar ik heb er wel nog steeds geloof in. Het is niet dezelfde wedstrijd zoals tegen Parijs. Dit is een ploeg met meer kwaliteit, maar je moet er gewoon geloof in hebben”, aldus een strijdvaardige Lukaku.

Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maartje Nieuwboter

  Ze zijn hier blijkbaar weeral vergeten wie Man Utd eigenhandig voorbij PSG geloodst heeft. Zielige mentaliteit van dat handjevol gefrustreerde Lukaku-haters hier. Ik begrijp dat het hen pijn doet om keer op keer ongelijk te krijgen door zijn fenomenale statistieken, maar ooit moeten ze toch eens uit die ontkenningsfase raken ? Ja toch ? Lukaku is de beste Belgische spits ooit, zowel in het nationale elftal als in de Premier League. Da's een feit. Leer ermee leven.

 • Carlos Simonis

  Jeetje wat een negatieve reacties over Lukaku, men is snel vergeten dat hij de beste spits is in de history van de Rode Duivels. Nogmaals hij moet wel bediend worden binnen de 16 meter, daar is hij levensgevaarlijk. Dat is zijn kracht, en niet het meevoetballen. Hij is geen Hazard of Mbappe. Vroeger had je in Duitsland Gert Muller, een verschrikkelijke speler om te zien, kon amper voetballen, maar werd wel de beste spits in Duitsland. Waarom, omdat zijn medespelers wisten waar zijn kracht was...

 • rudy de clerck

  Juist terug thuis van Old Trafford Manchester en gezien dat onze ploeg niet goed genoeg was maar ook weer gezien dat Lukaku helemaal niet strijdvaardig was en er helemaal weer niks van terecht bracht en de thuisaanhang is hem echt beu en wil een andere goeie spits zien die aan de lopende band scoort

 • Dave Janssens

  Hier heeft hij gwn 100% gelijk. Maar vooral ook de eerste 20 min en zonder balbezit waren weinig overtuigend. Lukaku was tot dan de enige die hoog ging storen, alsof er geen afspraken waren in het elftal. Dan heeft het ook geen zin natuurlijk, en spaar je de energie beter voor wnnr men moet positioneren in balbezit. Wnnr het wel zin had te bewegen was hij een pilaar. Hij wordt (mede daardoor) ook vaak slecht aangespeeld, dat motiveert ook niet. Het is alsof je continue op hem moet inpraten.

 • Tony Dekeukelaere

  Eerst leren voerballen en dan geloven !!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00

Video