Leuk is anders: onze chef voetbal ziet Real, met Courtois op de bank, indruk maken en Bernabéu "Keeeylor" scanderen

Keylor Navas dankt Bernabéu voor de steun.
AFP Keylor Navas dankt Bernabéu voor de steun.
Aan de Paseo de la Castel­lana heersen niet de wetten van andere voetbalhuizen. De wegen van Real Madrid CF zijn net als die van God ondoorgrondelijk. Thibaut Courtois heeft de strijd in doel nog niet beslecht. De indrukwekkende Cham­pions League-­ouverture van Real bekeek hij vanop de bank.

"Net zomin ik morgen wens te sterven, wens ik morgen Real Madrid te verlaten." Aldus sprak Keylor Navas op zijn sociale media, daags na de koninklijke intrede van Thibaut Courtois bij Real Madrid. Zomaar zijn plaats onder de lat afstaan? Over his dead body. Navas hield woord en hoewel makelaars trachtten om voor de deadline van 31 augustus de Costaricaan te slijten (aan Chelsea, aan Napoli...), wilde die van geen wijken weten.

AFP

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Leive

  Navas is een excellente keeper die alles bewezen heeft en in de groep past en zal gesteund worden niet alleen door de supporters maar eveneens door de spelers . Dit was een te voorzien scenario , wat gaat Martinez nu aanvangen ?

 • Danny Sterckx

  Nu Thibeau en Mignolet op de bank zitten moet de derde doelman spelen tegen zwitserland.als de trainer zijn woord houdt .maar mijn nummer 1 is toch Courtois

 • marc germeau

  Wij, chauvinstische Belgen, zien het uiteraard anders, maar Real had Courtois zeker niet nodig. Navas is Real in hart en nieren, de supporters én Ramos weten dat al te goed. Zij hekelen het feit dat die 50M€ aan een onnodige zijn uitgegeven, eerder dan aan een vervanger voor CR7. Al doen ze het toch heel goed momenteel.

 • Chris Roels

  Navas is beter,punt

 • marc COENEN

  Zijn tijd komt nog nou pannik.....en voor decennia zullen ze zijn naam scanderen.....Thibaut....Thibaut....Thibaut...

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00