Exclusief voor abonnees

Landskampioen Racing Genk hunkert naar erkenning: wel, toon het nu maar

Photo News
Welkom bij de grote ­jongens, Racing Genk. Cava wordt champagne, toastjes met zalm ­worden kaviaar en hostessen ­worden ­missen. ‘This is the Champions League.’

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Coucke moet ze alleen maar tegenhouden en Samagoal pomt er een paar binnen

 • rik cappelle

  Had Club uitgeloot geweest tegen Salzburg dan ging die laatste een liefhebbersploegje zijn geweest. Nu de VAR-kampioen het ertegen moet opnemen is het plots een wereldploeg. En Deploige we gaan eens zien hoeveel punten jullie gaan halen hé. Ge hebt wel geluk dat ge nu niet van het kastje naar de muur gaat gespeeld worden zoals vorig seizoen door die absolute wereldtopper Sparta Praag. 1-4 weet ge nog ? En a propos, als Vlaming zijnde hoop ik dat ge doorgaat naar de volgende ronde.

 • Norbert Deploige

  Hebben ze getoond vorig jaar in de competitie, maar de erkenning was er nooit . De media vond steeds een andere de beste. Zoals ze ze nu ook weer maar enkel oog hebben voor die ploeg. Hoog van de toren blazen met hun 8 punten vorig jaar. Daar waren er 6 bij tegen een Ploeg die met alle respect voor Westerlo , daar nog niet konden tegen winnen.

 • dirk claeys

  Dit word een afgang , Salzburg is topploeg!