Kroos na triomf tegen ex-club: "Driemaal op rij in de finale, dat is waanzinnig"

AFP
Als oud-speler van Bayern München leefde hij mee met zijn voormalige ploeggenoten, maar Toni Kroos genoot ook van de prestatie van Real Madrid. "Driemaal op rij in de finale. Dat is waanzinnig", zei de Duitse middenvelder van de Spaanse club.

Kroos pakte de belangrijkste prijs voor Europese clubs de afgelopen twee jaar met Real Madrid, dat op 26 mei in Kiev voor een 'hattrick' gaat. "We hebben beter gespeeld dan vorige week in München", zei Kroos na het gelijkspel in Madrid (2-2). Ondanks een handvol grote kansen bleek Bayern niet in staat de nederlaag voor eigen publiek (1-2) weg te werken. "Wij zijn door, dat telt. Het zegt nogal wat als je Bayern weet te verslaan", aldus de Duitser in Spaanse dienst.

Aanvoerder Sergio Ramos kon zijn geluk niet op. "We zijn heel, heel trots", zei hij in een shirt met daarop de tekst 'op naar de dertiende'. Real Madrid kan zich voor de dertiende keer kronen tot beste club van Europa. "We hebben met hart en ziel gespeeld en zijn daarvoor beloond. We gaan vol optimisme de finale in."

Photo News
AP2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marnix laureyns

    James Rodriguez was de beste speler. Als real slim is geven ze hem een contract van 5 jaar.

  • Eddy verhaeven

    Als voetbal een waar genot is om naar te kijken dan is het meestal onrechtvaardig .