Exclusief voor abonnees

Koud als Kev. Zijn koelheid is geen verrassing: dat weten ze bij Man City uit zijn speekseltesten

AFP
Cool as Kev. Koud als De Bruyne. Bij Manchester City kennen ze allemaal zijn stressniveau. Op de speekseltesten, op de vooravond van een match, scoort hij altijd laag. Zijn ervaring heeft hem nog kalmer gemaakt. Een leider met de voeten. Zo onderstreepte hij nu op het grootste toneel met zijn vijftigste voor Man City. “Oh, dat wist ik niet.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • werner humblé

  Marc Linden ! We zullen nog wel zien vorig jaar was Liverpool ook minder dan City maar ze gingen wel met de CL beker gaan lopen , dit seizoen kan dat best omgekeerd zijn . Want Liverpool is tegen dan over zijn hoogtepunt mss en daarbij ik hun het Kevin omdat hij 1 van ons is jij blijkbaar niet .

 • marion vermoet

  Inderdaad zoals alle Belgische spelers, er staan in “Topwedstrijden “!!!!!

 • Marc LInden

  noch Madrid, noch Manc zijn dit seizoen toppers. Liverpool en Duitse teams gaan dit jaar de prijzen delen. Toppers erken je aan de prijzenkast