Johan Boskamp & co zien Barça-PSV door neus geboord na onverklaarbare annulatie Ryanair

Onder de reizers ook Johan Boskamp, centraal op de foto.
Rv Onder de reizers ook Johan Boskamp, centraal op de foto.
Een honderdtal supporters van de Nederlandse voetbalclub PSV, die vanavond normaal gezien de Champions Leaguewedstrijd op het veld van FC Barcelona zouden bijwonen, bleven deze morgen gefrustreerd achter op de luchthaven van Zaventem. 

Lagekostenmaatschappij Ryanair schrapte zonder aanwijsbare reden de vluchten die om 11 uur zouden vertrekken vanuit Zaventem en Charleroi. Alle andere luchtvaartmaatschappijen vlogen wel zonder problemen richting Barcelona. De reizigers, onder wie voetbalanalist Johan Boskamp, kregen aan de Ryanairdesk enkel een briefje hoe ze hun heenvlucht kunnen vergoed zien. Omboeken via een andere luchtvaartmaatschappij was echter niet meer mogelijk. Via Vueling kon je in het beste geval rond 18.15 uur in Barcelona landen, maar dan zou het praktisch onmogelijk worden om tijdig in Camp Nou te geraken. 

Ryanair is voorlopig onbereikbaar voor commentaar. Mogelijk is het slechte weer in Barcelona de boosdoener, al regende het er volgens enkele landgenoten niet meer vanaf 9 uur 's morgens.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin De Meyer

  Amai , die zal nogal gebriest hebben in een onverstaanbare taal.

 • rudolf jacobs

  tijd zat jan ,pak de TGV

 • Jeroen Dekop

  Boskamp kan geen Iberia betalen of is zo dom van lagekost te vliegen. Ja t'is n'en ollander.

 • Karel Belmans

  De sukkelaar Boskamp....kan niet met Brussels Airlines vliegen! Een collecte houden?

 • jacques vanderkimpen

  Regende het dan alleen voor Ryan air en niet voor de andere maatschappijen die wel vlogen?