Houdt Club weer de nul? 5 clean sheets in 6 Europese matchen

Deli.
AP Deli.

Club Brugge rekent opnieuw op Simon Deli, rots in de branding op het veld van Linz en samen met Mignolet de voorbije weken meer dan eens de redder bij blauw-zwart. “Zeggen dat ik de belangrijkste verdediger ben geworden, dat is iets te veel van het goede”, aldus de Ivoriaan. “Iedereen heeft zijn aandeel in onze prestaties, ik probeer mijn best te doen.” 

Deli kan morgen opnieuw een belangrijke rol spelen wanneer Club op zoek gaat naar de zesde clean sheet in zeven wedstrijden in de Champions League. Vorig seizoen hield Horvath de nul tegen Monaco (0-4), Dortmund (0-0) en Atlético (0-0), dit jaar hield Mignolet zijn netten schoon tegen Kiev (1-0) en in Linz (0-1). Een prestatie die enkel overtroffen wordt door Olympiakos, dat in zijn laatste zes Europese matchen niet één tegentreffer incasseerde. 

“De Champions League bereiken, is vanaf dag één het doel geweest. Het moeilijkste moet nu nog komen, maar iedereen weet wat ons te wachten staat. We zijn dan ook 200 procent klaar voor deze match, ook al hebben we dit weekend niet gespeeld. De technische staf heeft ons goed begeleid en klaargestoomd voor deze match.” 

Deli.
BELGA Deli.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jonas Van snee

    Geluk zit soms mee en soms ook tegen. Hopelijk gaan ze door. Zou mooi zijn voor het Belgisch voetbal.

  • Dirk Tuymans

    De VAR zal wel helpen...dat hebben ze ginder ook gedaan..!

  • wim helsen

    Eerlijk blijven he, meer geluk dan kunnen ..