Exclusief voor abonnees

Hein kwam een week te laat

Dan toch een mooie zege in Celtic Park

Photo News
Hein Vanhaezebrouck is een week te laat trainer van Anderlecht geworden. Had hij in de thuiswedstrijd tegen Celtic al op de bank gezeten, dan overwinterde paars-wit vandaag in de Europa League. Met een knappe zege - zonder dat een mirakel er heeft ingezeten - zwaait Anderlecht het kampioenenbal uit. Tot volgend jaar?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kamiel Dwees

  Wijsheid achteraf is altijd gemakkelijk. Vergeet ook niet dat de Schotten met een 3-0 voorsprong vertrokken zijn, dat zet toch vaak een rem op de motivatie, en die is nooit in gevaar geweest. Vanhaezebrouck is duidelijk voor de overwinning gegaan en nooit voor de kwalificatie. Anders had hij vroeger aanvallers ingebracht.

 • marc ledure

  Met een geluk van die afgeweken bal anders was het maar 1 punt. Nu ik ben geen Anderlecht supporter ver van daan, Maar ze hebben er voor gevochten.

 • françois troch

  hier waarschijnlijk voetbalkenners aan het woord

 • eduard janssens

  Hein is geen trainer voor zo'n grote ploeg , hij zal nooit bereiken wat hij met Gent heeft bereikt , hij zal zelf zijn 3 jaar niet uit doen want kampioen spelen ze ook niet .

 • Didier Briglia

  De zeveraars houden beter hun mond(t'zijn er wéér van brugge!!) géén enkele belgische club kan mee in de CL of EL.Daarom moeten de ploegen niet afgebroken worden.Het belgische voetbal lijkt op amateursvoetbal.Der zit niks professionalisme in.Brugge heeft vorig jaar ook 0-18 gehaald!!!!!