Exclusief voor abonnees

Gilles De Bilde maakt zich klaar
voor uniek ‘toernooi’ in Lissabon: “Zie jij mankementen aan Bayern?”

Lewandowski.
EPA Lewandowski.
Vanaf komend weekend zit u bij Het Laatste Nieuws, HLN.be, VTM Nieuws en Q2 op de eerste rij om de ­afloop van de Final 8 in de Champions League te ­volgen. Samen met Gilles De Bilde brengen we u ­dagelijks verslaggeving en reportages vanuit gaststad Lissabon. Nu al een voorbeschouwing. De Bilde: “Ik vrees dat we vroeg afscheid zullen ­moeten nemen van Messi.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gerry Winckelmans

    Inderdaad een geöliede machine Bayern. Wel moet gezegd worden dat de Bundesliga niet veel meer voorsteld t.o. een 10-tal jaren geleden. Behalve Bayern en sporadisch nog Duitse teams bij de laatste 8 in CL en EL. Ben benieuwd of de sterren van Barça zich nog eens kunnen opladen, dan is Bayern nog niet aan de nieuw patatten!

  • jos meurrens

    Denk net hetzelfde, teveel gaten in de verdediging bij Barca.

  • Dirk Tuymans

    De Bilde, schrijf Barca maar niet af man. U kent blijkbaar dan toch niet veel van voetbal. Zolang Messi erbij is kan het alle kanten uit.