Gilles De Bilde kijkt vooruit naar kraker tussen Real en City: “Dat een uitschakeling pijn zal doen, is zeker”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

VTM-analist Gilles De Bilde blikt van in Bernabéu vooruit naar de Champions Leaguetopper tussen Real Madrid en Manchester City. Zonder Eden Hazard dus, maar wel met Thibaut Courtois bij de thuisploeg en Kevin De Bruyne bij de bezoekers. Een belangrijk duel voor de grootmachten, weet De Bilde. “Deze match is voor allebei belangrijk. Real kent haar problemen met Eden, maar ook met de achterstand - die twee weken geleden nog een voorsprong was - in de competitie. City staat dan weer 22 punten achter in de competitie en er is die ban van twee jaar die hen boven het hoofd hangt. Het is al jaren vruchteloos op zoek naar eindwinst in de Champions League. Dat een uitschakeling bij beiden pijn zal doen, is zeker.” 

De topper is morgen LIVE te bekijken op Q2 en HLN.be. De uitzending start om 20u35, de wedstrijd om 21u. Jan Mulder en Marc Degryse zijn de analisten in de studio. 

Gilles De Bilde.
VTM NIEUWS Gilles De Bilde.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.