Geen zwanenzang in de Champions League: Meunier is van Dortmund en speelt niet meer voor PSG

Meunier speelt geen Champions League meer met PSG.
AFP Meunier speelt geen Champions League meer met PSG.
Geen PSG-Atalanta voor Thomas Meunier. De Rode Duivel bevestigde aan Timothy Castagne dat hij niet meer naar PSG terugkeert om de eindfase van de Champions League mee te maken. PSG komt in de kwartfinales uit tegen Atalanta, Meunier tekende vorig maand bij Dortmund.

‘t Is definitief: Thomas Meunier komt niet meer in actie voor PSG. De rechtsback was deze zomer einde contract en vond bij Borussia Dortmund een nieuwe uitdaging. Doordat de Bundesliga is afgelopen en de Champions League door de coronacrisis werd uitgesteld, bleef de deur wel nog op een kier staan voor een zwanenzang bij de Parijzenaars. 

Meunier had immers nog een minicontract van twee maanden kunnen tekenen bij PSG om de eindfase van de Champions League mee te betwisten. Het mocht van Dortmund, maar Meunier zelf bevestigde op Twitter dat zijn overgang definitief is. Hij komt niet meer uit voor PSG.

De Rode Duivel zag zijn ex-club na de loting van gisteren voor de kwartfinales van de Champions League uitkomen tegen het Atalanta van Timothy Castagne. Die laatste wierp een lijntje uit op Twitter. “Zeg Thomas, gaan we elkaar dan mislopen?” Waarop Meunier antwoordde: “Helaas wel.” 

Lees ook: 

VTM-analist Gilles De Bilde kijkt in zijn glazen bol voor Final 8 Champions League: “PSG heeft geen volwaardige wedstrijd in de benen”

Twee Rode Duivels zijn al zeker van Final 8 in Champions League, wie volgt?

Thoas Meunier tekende tot 2024.
Instagram Thoas Meunier tekende tot 2024.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jean Petermans

    Dus eigenlijk toch wel een zwanenzang als je het louter op sportieve kans bekijkt,, PSG heeft meer kans dan Dortmund om ver te geraken.