Fellaini: "Hoop nog vaak belangrijke doelpunten te maken"

BELGA
Rode Duivel Marouane Fellaini, maker van het derde doelpunt op Old Trafford in match tegen Club Brugge (3-1), flankeerde vandaag zijn trainer Louis van Gaal tijdens de traditionele persconferentie daags voor de clash.

"Wij doen het verre van slecht met ons team. We creëren kansen en maken doelpunten. Iedereen weet dat wij voldoende kwaliteiten hebben binnen. We kunnen het ver schoppen in de Champions League", liet Fellaini zich ontvallen.

"De coach zegt dat hij me het liefst uitspeelt op de negen of de tien. Ik kan op verschillende posities aan de slag. Ik heb dat eerder al bewezen. Ik wil overal spelen en zo mijn team ten dienst zijn", vertelde de Rode Duivel. "Natuurlijk is er een verschil om op het middenveld te spelen of meer in het offensieve compartiment, maar ik heb daar geen problemen mee. Ik geniet sowieso als ik kan spelen."

"Het eerste jaar dat ik voor Mancheser speelde, had ik het moeilijk, dat klopt", blikte de boomlange middenvelder terug. "Vorig seizoen liep het al een pak beter en ik hoop nu nog beter te doen. Ik kijk naar de toekomst en wil doorgroeien met de teamgenoten. Mijn doelpunt tegen Club Brugge was belangrijk. Ik hoop er nog zo een paar te kunnen maken."