Felice Mazzu: “Misschien verdienden we wel een punt”

Photo News

Felice Mazzu was tevreden over de prestatie van zijn team, vanavond op Anfield Road. “We hadden gezien dat Liverpool het in matchen zoals tegen Manchester United en Sheffield United moeilijk heeft tegen een vijfmansverdediging”, verklaarde de coach zijn tactische plannetje. “Daarom hebben we dit op basis van videobeelden – want op het veld was er niet echt veel tijd voor – voorbereid en het pakte ook wel goed uit. We kregen nog kansen op een tweede goal met onder andere Heynen en eigenlijk verdienden we misschien nog wel een punt voor de manier waarop. Of we tegen Gent ook met vijf achterin gaan spelen? Dat zullen we nog zien, maar dat is een wedstrijd die we moeten winnen. Hoe we het dan tactisch gaan aanpakken, gaan we de komende dagen bekijken.”

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dave Janssens

    De Belgische teams blijken in Europa onmachtig en hulpeloos voor doel. Ze krijgen heus wel de kansen maar er wordt véééééél te weinig mee gedaan. Vaak veel te overhaast etc. Uiteraard is dat deels een gebrek aan ervaring, maar wel een heel erg belangrijk werkpunt waar schijnbaar zéér weinig aan gewerkt wordt. Men moet echt leren beheerst en genadeloos te zijn voor doel of het komt 'nooit' goed. Tactisch zit het vaak goed, maar voor doel lijken we soms café-ploegen.

  • Rik Vrachten

    Mazzu , doe tegen Gent ook maar een 1 , 5 , 3 , 2 opstelling . Mischien dan winnen en zo weer langzaam opbouwen naar een meer aanvallend systeem ? Enkel op die mannier zie ik het nog enigszins goed komen voor jou en KRCG !!