Engelse kraker tussen Manchester City en Spurs in kwartfinales Champions League, Lukaku treft Barcelona

Photo News
Geen Manchesterderby, wel een Engelse kraker tussen Tottenham en Manchester City in de kwartfinales van de Champions League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon vandaag uit. Lukaku staat met Manchester United dan weer voor een aartsmoeilijke opdracht tegen Barcelona. Ajax, de grootste verrassing bij de laatste acht, neemt het op tegen Cristiano Ronaldo en Juventus. Liverpool lootte met FC Porto een haalbare kaart. De heenwedstrijden vinden plaats op 9 en 10 april, de returns worden een week later afgehaspeld. 

Er werd vandaag ook al geloot voor de halve finales (heen: 30 april/1 mei, terug: 7-8 mei). De affiches daarin zijn Tottenham/City vs. Ajax/Juventus en Barcelona/United vs. Liverpool/Porto. De finale wordt op 1 juni in het Estadio Metropolitano, de thuishaven van Atletic Madrid, afgewerkt.

Kwartfinalematchen op een rij

Ajax - Juventus FC
Liverpool FC - FC Porto
Tottenham FC - Manchester City
Manchester United - FC Barcelona
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacques weterings

  Ajax zal in Amsterdam wel winnen maar dan ? Hopelijk voor hen heeft Ronaldo dan z'n beste kruit verschoten.

 • phil grey

  liverpool-barcelona , dat zou pas een finale zijn.engels tegen spaans, met liverpool als winnaar liefst, hoop doet leven hé,lol

 • Godfrey Vaes

  Juventus-Barcelona zou een prachtfinale zijn. De 2 beste ooit tegen elkaar, Cr7 en Messi...

 • Carlos Simonis

  Slechte loting voor Ajax, ik had ze liever tegen een engelse team zien spelen. Porto en Juventus speelwijzes ligt Ajax totaal niet. En Jan Peeters jij praat totale onzin. Waarom een hekel hebben aan C.Ronaldo ? Omdat hij constant scoort ? Ben blij dat wij C.Ronaldo en Messi hebben, dit ga je in de eerst komende 100 jaar nooit meer meemaken.

 • John Lachens

  Ik hoop dat Ajax naar de volgende ronde gaat. Tegen Juve zijn ze zeker niet kansloos. Mooie finale zou Ajax - Liverpool zijn.