Doelpuntenmaker Bale blikt vooruit: "Hopelijk winnen we opnieuw van Atlético"

Gareth Bale.
ap Gareth Bale.
Voor de tweede keer op drie jaar tijd krijgen we de affiche Atlético Madrid - Real Madrid in de finale van de Champions League. De Koninklijke verzekerde zich vandaag van het laatste finaleticket en dat had het voor een groot deel te danken aan Gareth Bale. "Of het doelpunt op mijn naam komt? Dat maakt me eigenlijk helemaal niet uit."

"Dit is een geweldig gevoel", stak Bale van wal. "We wisten dat het twee moeilijke wedstrijden zouden worden tegen een sterk Manchester City. Nu mogen we even genieten, maar er is nog één match te gaan. We zullen ons klaarstomen voor de finale tegen Atlético Madrid. En hopelijk boeken we hetzelfde resultaat als de vorige keer", knipoogde de Welshman (Real won in 2014 na verlengingen met 4-1 van Atlético, nvdr.).

"Onze kwalificatie was misschien niet spectaculair, maar dat gebeurt wel meer in deze fase van het toernooi. We hebben twee keer de nul gehouden, dat is knap. Of het doelpunt op mijn naam komt? Ik denk het niet, maar eigenlijk maakt het me ook weinig uit. De manier waarop doet er niet echt toe."