Diagne verpest het voor Club: invaller wil penalty verrassend zelf trappen, maar mist knullig

Club Brugge liet in de tweede helft een unieke kans liggen om op gelijke hoogte te klimmen tegen PSG. Blauw-zwart kreeg een strafschop na een fout van Thiago Silva op de ingevallen Mbaye Diagne en tot ieders verbazing zette de Senegalese spits zich zelf achter de bal. Hans Vanaken, de vaste strafschopnemer, was daar duidelijk niet mee opgezet en ook trainer Philippe Clement had liever gehad dat zijn aanvoerder zou trappen. Maar Diagne ging toch zijn kans. En zoals wel vaker bij zo’n schouwspel, ging het dan finaal mis. PSG-doelman Navas bracht redding en voorkwam zo de 1-1.   

Diagne.
Q2 Diagne.
Mbaye Diagne.
Photo News Mbaye Diagne.
Photo News
Diagne trapte de strafschop.
REUTERS Diagne trapte de strafschop.
Navas miste.
Photo News Navas miste.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • janpiere ledure

  Jacques Deceuninck Wie zou er al meer gelachen hebben?? Den Anderlecht of De andere voetballiefhebbers hier in Belgie met den Anderlecht.

 • Guy Lenie

  Straf! Maar nog veel straffer is dat het helemaal geen penalty was! Hij valt over de bal (of doet alsof). Hij lokt de penalty uit, dus ik denk dat hij daarom de penalty zelf wilde nemen.

 • Wes Lauwers

  Diange nooit meer opstellen,heel simpel, en vanaken????........., sorry kweekt is een paar ballen, goeie voetballer maar 0,0 leiderschap, verdient de kapiteinsband niet,bij vormer was het wel anders geweest zenne

 • Dirk Van der Weeën

  @ jacques Deceuninck,ik denk dat ze bij anderlecht niet te veel reden hebben om met iemand anders te lachen.

 • branda van den berg

  Ontslag is hier gepast