Deze elf van Club Brugge worden vanavond aan aftrap verwacht tegen PSG

Photo News

Balanta of geen Balanta? Daarover beslist de medische staf van Club Brugge vandaag. De aangewezen vervanger van de geschorste Ruud Vormer trainde gisteren voluit, toch is het niet zeker dat hij vanavond aan de aftrap komt: “Ik zal zien of de medische staf groen licht geeft”, liet Clement gisteren in zijn kaarten kijken. “Hij heeft de training afgewerkt, maar die stelt één dag voor de wedstrijd niet zoveel voor. Morgen (vandaag, red.) moeten we samenzitten en zullen we zien of hij kan spelen en hoe lang hij kan spelen. Het is niet mijn beslissing, maar wel die van de medische staf. Hetzelfde geldt voor Mitrovic - afwachten of ook hij inzetbaar is”. Mocht Balanta onvoldoende fit verklaard worden, dan lijkt Schrijvers het aangewezen alternatief. ‘t Is aannemelijk dat Clement alvast niet het succesvolle recept van de voorbije weken (3-5-2-systeem) helemaal zal omgooien door de afwezigheid van Vormer. 

CLUB BRUGGE: Mignolet • Mata, Mechele, Deli • Diatta, Balanta (?), Rits, Vanaken, Sobol • Tau, Dennis

• Invallers: Horvath, Lammens, ­Kossounou, Mitrovic, Cools, Schrijvers, De Ketelaere, Sagna, Vossen, ­Okereke, Openda

• Geel gevaar: Openda

• Geblesseerd: Ricca

• Geschorst: Vormer

PSG van zijn kant mist naast Neymar ook Thilo Kehrer, Julian Draxler en Idrissa Gueye, terwijl Kylian Mbappé en Edinson Cavani na blessure wel opnieuw van de partij zijn, maar nog geen hele wedstrijd kunnen spelen. 

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sven vandevyvere

    @Jan: die europese matchen spelen geen rol. Remember de uitspraak van HVH in extratime in het eenmalige kampioenenjaar van de Gantoise. Hij vond het ook maar normaal dat Club de Europa league speelde tijdens PO1.

  • marc sinnaeve

    Jan Dewolf, de nationale voetbalkalender wordt reeds in juli opgemaakt! Hoe kunnen ze in juli al weten of Club CL of EL zal spelen? Voor hetzelfde geld speelt Club net als Standard of Antwerp op donderdag EL ipv CL op dinsdag

  • Jan Dewolf

    Het is onbegrijpelijk dat zondag de topper Club - Standard geprogrammeerd staat kort na de verplaatsing van de Luikenaars naar Frankfurt . Zoals bij AA Gent na de zware en vermoeiende reis naar Oekraïne hebben ze onvoldoende tijd om te recupereren en de match voor te bereiden . Als Antwerp zich had geplaatst tegen AZ hadden ze op 10 / 11 ook tegen Club moeten spelen kort na een Europese match op 7 / 11 . Dat lijkt allemaal niet meer toevallig te zijn , eerder bewust .