Exclusief voor abonnees

De week van de waarheid voor Mazzu: “Felice moet nú tonen dat hij juiste keuze was”

Mazzu op de afsluitende training op Anfield.
Action Images via Reuters Mazzu op de afsluitende training op Anfield.
Uitgerekend in Liverpool moet Racing Genk op zoek naar zijn ware identiteit. Dat is de insteek van dit Champions Leagueduel tegen de titelverdediger. Staan de kampioenen van weleer op en tonen ze karakter? Of breien ze een vervolg aan het lamlendige vertoon van op Eupen? Hoe dan ook, het is de toekomst van Felice Mazzu die op het spel staat.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Van Becelaere

    Komt ervan als je uw beste spelers in de competitie op bank zet, denkende dat je in Europa iets kunt halen, als Liverpool aan 75 % speelt krijg je nog een rammeling, dus alles op de competitie Mazzu of je wordt ontslagen

  • Maria de swert

    Wat voor zever is dit , Genk is zijn "3 beste spelers kwijt voor veel geld" en heeft geen waardige vervangers , zonder deze 3 toppers was Clement ook geen kampioen geworden en Mazzu is nu de schuldige ??? Maar ja zo gaat het overal tegenwoordig , geen talent trainer buiten , heel zielig !!!!