De Condé plant vandaag nog gesprek met Mazzu

BELGA
De zware nederlaag gisterenavond in Salzburg zinderde ook nog na op de luchthaven. Technisch directeur Dimitri de Condé was kwaad en ontgoocheld na de 6-2-pandoering.

“Dit was voor mij de bevestiging dat we het niveau niet halen dat we zouden moeten halen. Dat is een ontgoochelende vaststelling”, zei de Condé. “Daar moeten we dringend mee aan de slag. We hebben de boel de laatste weken al een paar keer proberen scherp te zetten, maar nu moeten we écht de koppen samen steken. Ik zit straks met de coach en de rest van de technische staf samen op de club. Ik wil weten hoe zij de zaken op dit moment bekijken, want zij staan toch nog dichter bij de groep dan ikzelf. We moeten bekijken op welke manier we de jongens zo fris mogelijk aan de aftrap krijgen zaterdag tegen Oostende. Maar laat mij één ding duidelijk stellen. Het is niet het moment om kritiek te geven op Felice Mazzu, maar wel om hem te steunen.”

Croonen: “Verwacht dit weekend een reactie”
42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert De Meulder

  Als een trainer na wat slechte matchen bij het bestuur moet komen moet hij al weten hoe laat het is.Zou er al een gesprek zijn geweest van dat bestuur met Vanha........broek.

 • LUC HUON

  Alle Belgische clubs in de CL juichen alsof de prijzen reeds aan de start zijn uitgedeeld en zijn dan verbaasd over de resultaten Brugge niet voorbij een zeer middelmatig Galatasaray, Genk ingeblikt. Men moet niet alleen qua jeugdwerking bij Ajax in de leer. Een tiental spelers kopen in de hoop er een paar te verkopen heeft niets te maken met scouting zeker niet met sportief management maar met platte commercie. Bij RSCA kan men zich inlichten over de resultaten daarvan..

 • Marc Deckers

  Ik denk dat Mazzu graag zo zou spelen zoals hij deed met Charleroi en al zeker in de Cl heeft hij daar elk recht toe,de Jl is iets anders.Sommige bestuursleden in Genk denken misschien dat je in de Cl hetzelfde spel kan spelen zoals in de Jl.Het was beter om wat meer voorzichtigheid in de bouwen en uw zwak defensief centrum maar ik denk dat Mazzu dat niet echt durft omdat het niet de voetbalfilosofie is van Genk maar hij had het beter wel gedaan

 • Kurt Dietens

  En het niveau van De Conde destijds was ??? en wat heeft hij achteraf bewezen ? nogmaals het bewijs dat je met geld alles koopt, behalve kunde

 • Pier Langemans

  Alsof het de fout van de trainer is...