De Bruyne niet in zak en as: "Ik vond ons niet eens zo slecht spelen, op naar de volgende"

Soccer
Photo News Soccer
De nederlaag van Manchester City kwam ongetwijfeld hard aan, maar geen Kevin De Bruyne die in zak en as zat. “Als een team drie keer scoort uit vier kansen ben je wel erg efficiënt. Dan gaat het snel", aldus de Rode Duivel meteen na de match. 

"Als wij die drie tegen tweesituatie beter uitspelen bij 1-0 ziet het er misschien heel anders uit. Ik vond ons niet eens zo slecht spelen. Op naar de volgende", gaat De Bruyne verder. "Het zou jammer zijn als we kampioen spelen en eruit liggen in de Champions League. Aan de andere kant moeten we geloven in wat we kunnen doen. We hebben al een heel seizoen gespeeld. Je kan een match verliezen. ‘t Is de manier waarop je er reageert. Liverpool heeft een groot voordeel. We gaan er alles aan doen om te winnen. Nu gaan we rusten, zaterdag is een andere match.” 

Man City kan kampioen spelen mits winst tegen stadsrivaal Man United. Voor een feest is er geen tijd. Dinsdag komt Liverpool al op bezoek. “De agenda zit vol, maar dat is nu eenmaal zo.”

EPA
Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Allard Emile

  Jan Schoups, de Premier league een overroepen competitie ???? Wat is onze pintjesliga dan?

 • Christiaan Goethals

  Kompany heeft daar geen enkel schuld bij de 3 goals als je goed gekeken hebt, en daarbij, indien de scheidsen hun werk goed doen, is het 2-1 ipv 3-0.

 • Jean Schoups

  De Premier League is een fel overroepen competitie!!!

 • marcus bastiaensens

  Op de middellijn verdedigen zonder rugdekking tegen drie snelle spitsen. Nooit de eerste 20 min. Eerst storm laten overwaaien. Zelfs miniemen weten beter.

 • Michel Rooms

  De Bruyne en Hazard zijn top, maar het begint er meer en meer op te lijken dat ze niet bij de wereldtop behoren, elk jaar wordt dit aangetoond daar waar het telt, namelijk de champions league

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00