De aanslag op de enkel van Fellaini die hem CL-match in Moskou kost (en ook voor Kompany is er slecht nieuws)

rv
Marouane Fellaini heeft een serieus dikke enkel overgehouden aan een lelijke trap van Shane Long. De Rode Duivel mist de Champions Leaguetrip met Man United naar Moskou.

Bij United - coach Jose Mourinho voorop - zijn ze bijzonder ontstemd dat Shane Long er zonder schorsing vanaf komt. Zonder enige intentie om de bal te spelen, trapte hij zaterdag op de hiel van Fellaini. Gemene challenge. Onze landgenoot had veel pijn, maar speelde toch voort. Gisteren was zijn enkel serieus opgezwollen, vandaag ook nog. De medische staf van United neemt geen enkel risico. Fellaini reisde niet mee naar Moskou, waar Man. United woensdag in de Champions League CSKA partij geeft. Bij United zijn ze ervan overtuigd dat als Fellaini hetzelfde had gedaan, hij wel vervolgd zou worden. Zijn badboyreputatie.

Geen Kompany tegen Shakthar

Vincent Kompany raakt niet fit voor het duel met Shakthar Donetsk. Vrijdag zei Guardiola dat hij klaar was, maar vandaag klonk dat anders: "Hij raakt niet fit." Kompany sukkelt al sinds de interland tegen Gibraltar met de kuit.