Croonen en De Condé hebben korte nacht achter de rug: “We steunen Mazzu”

rv
Racing Genk kreeg gisteren in de Champions League een pak rammel van Red Bull Salzburg. Voorzitter Peter Croonen en technisch directeur Dimitri de Condé blikken vandaag terug op de nederlaag.

Croonen: “Verwacht dit weekend een reactie”

“Ik heb heel slecht geslapen”, vertelde voorzitter Peter Croonen. “Het is voorbij, we kunnen er niets meer aan veranderen. Individueel en collectief moeten we een pak beter worden. We zijn op zoek naar de betere versie van Racing Genk.”

“Hoe we hiermee omgaan? Hard werken. De spelers moeten individueel voor de spiegel staan. Iedereen moet gewoon 30-40-50% beter worden. We hebben een sterke kern, maar nog geen sterke ploeg. Ik ben ervan overtuigd dat we beter gaan worden. Dit weekend verwacht ik alleszins een reactie.”

De Condé: “We steunen Mazzu”

Ook technisch directeur Dimitri de Condé heeft een korte nacht achter de rug. “Individueel en collectief zitten we niet op het niveau waar we moeten zitten. Dat werd gisteren duidelijk. We pakken veel te makkelijk doelpunten. Het was niet goed genoeg”, klonk het bij Condé. 

“We moeten met z’n allen samenzitten en hier zo snel mogelijk uitgeraken. Je kan niet naar één persoon wijzen. De spelers gaan hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Mazzu zal zich daarnaast zijn debuut binnen onze club anders hebben voorgesteld. Maar we steunen hem.”
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dany busschots

  oei oei , al 1000 keer gelezen , als ze de trainer zogezegd steunen is het over en out

 • stijn rogiers

  Wat is probleem? 8 goals gezien beter dan een 0-0.

 • Maria de swert

  Uw 3 beste en creatiefste spelers heb je verkocht , dus het is het één of het ander , "geld" of "voetbalkwaliteit" en dat is dan absoluut Mazzu zijn schuld niet dat je er in de CL niet aan te pas komt , dit is de JPL niet !!!

 • Frans Peeters

  Beste speler op het veld was een 19 jarige, bij Genk krijgen jonger geen kansen en gaan ze afgedankte spelers in het buitenland halen. De U19 volgende keer opstellen die speelde 1-1

 • Werner Cerisier

  Als ge hoort of leest "we steunen de trainer" dan ligt zijn ontslag klaar.