Courtois blikt vooruit naar confrontatie met oude liefde: "Mijn terugkeer zal speciaal worden"

getty
Chelsea won afgelopen weekend afgetekend bij Stoke City (0-4), al waren er even wat zorgen over sluitstuk Thibaut Courtois. Die botste met ploegmaat Gary Cahill, maar raakt toch gewoon fit voor het Champions League-duel tegen Atlético Madrid, zijn oude liefde. In The Sun blikt hij aan de hand van drie hangijzers vooruit naar de partij tegen zijn ex-club.

Thibaut Courtois over Diego Costa:
"Ik heb zes jaar met hem samen gespeeld, dus ik kan wel zeggen dat hij een goede vriend van me is. Hij werd niet naar waarde geschat in Engeland. De mensen waren te veel bezig met te focussen op het feit dat hij een ettertje was op het veld en ze keken dus niet naar zijn kwaliteiten. Hij is een van de vriendelijkste en grappige mannen die ik ken."

photo_news

Over de terugkeer naar zijn 'oude liefde':

"Mijn terugkeer zal speciaal worden, al hoop ik dat we deze keer wel winnen. Het zal anders zijn dan in het Vincente Calderon (Atlético speelt voortaan in het splinternieuwe Wanda Metropolitano stadion, red) maar de club was toe aan een nieuw stadion. Het wordt een mooie avond en ik zal hongering en gefocust zijn om de overwinning binnen te halen."

Over Alvaro Morata:

"Alvaro zal een ander onthaal krijgen dan ik, hij heeft in het verleden veel tegen Atlético gespeeld. Hij scoorde ook, maar niet tegen mij. Het zal wel een grote wedstrijd worden tegen zijn oude rivalen (Morata komt over van stadsrivaal Real Madrid, red). We weten allemaal dat hij een topspits is en ik ben blij voor hem dat hij vorig weekend een hattrick heeft gemaakt. Het voelde goed voor hem, maar ook voor de ploeg."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Dit zal special en gevoelig zijn voor Courtois ! Want hij was er graag en de supporters hadden hem ook heel graag het zal raar spelen zijn voor hem !