Commentaar van uitzinnige Nederlander gaat viraal na geweldige goal Rakitic

RV/Photo News
Ivan Rakitic maakte gisteren in het Champions League-duel tegen Tottenham een geniale goal. De Kroaat tekende met een heerlijk schot voor de 0-2, waarna de Nederlandse commentator Sierd de Vos het hélemaal verloor.

Onze noorderbuur gaat intussen viraal nadat hij na Rakitic’ goal een raket nabootste. “We have ignition”, waarna er enkele hilarische geluiden van een raket volgden. Het is tevens niet de eerste keer dat De Vos zoiets deed. Vorig jaar gebeurde exact hetzelfde toen Rakitic raak trof in El Clásico tegen Real Madrid. Ivan ‘raket’ Rakitic.

Barcelona won gisteren tevens met 2-4 op het veld van Tottenham. Lionel Messi was dé absolute uitblinker met twee goals. Philippe Coutinho zorgde eerder voor de openingstreffer. Bij de thuisploeg waren Harry Kane en Erik Lamela de doelpuntenmakers van dienst.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jans van Oosten

    Die man maakt al jaren op vreemde manier zijn commentaar. Bizar dat hij nog op zn stoel mag zitten. Raakt vaak kant noch wal. Nu ja, misschien net iets meer dan Raes of een Soetaers hier.