Commentaar van uitzinnige Nederlander gaat viraal na geweldige goal Rakitic

RV/Photo News
Ivan Rakitic maakte gisteren in het Champions League-duel tegen Tottenham een geniale goal. De Kroaat tekende met een heerlijk schot voor de 0-2, waarna de Nederlandse commentator Sierd de Vos het hélemaal verloor.

Onze noorderbuur gaat intussen viraal nadat hij na Rakitic’ goal een raket nabootste. “We have ignition”, waarna er enkele hilarische geluiden van een raket volgden. Het is tevens niet de eerste keer dat De Vos zoiets deed. Vorig jaar gebeurde exact hetzelfde toen Rakitic raak trof in El Clásico tegen Real Madrid. Ivan ‘raket’ Rakitic.

Barcelona won gisteren tevens met 2-4 op het veld van Tottenham. Lionel Messi was dé absolute uitblinker met twee goals. Philippe Coutinho zorgde eerder voor de openingstreffer. Bij de thuisploeg waren Harry Kane en Erik Lamela de doelpuntenmakers van dienst.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jans van Oosten

    Die man maakt al jaren op vreemde manier zijn commentaar. Bizar dat hij nog op zn stoel mag zitten. Raakt vaak kant noch wal. Nu ja, misschien net iets meer dan Raes of een Soetaers hier.