Club-spelers kijken uit naar loting: "Real of Barça in Jan Breydel: dat zou mooi zijn"

Photo News
Stiekem hadden ze de potten ongetwijfeld al eens bekeken. Vormer, Mata en Dennis, die allen hopen op Real Madrid: “Dat zou toch eens mooi zijn in Jan Breydel, hé?”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Niets zo spannend als de loting voor de Champions League. Vandaag gaan naast die van Racing Genk ook die van Club Brugge er goed voor zitten, dit voor de derde keer in vier jaar tijd. Daar waar de grote kleppers de vorige keren uitbleven, hoopt de spelersgroep dit seizoen een échte topclub te loten. “Iedereen wil in Bernabéu spelen”, aldus Dennis. “Ik hoop op Real Madrid of Juventus. We willen ons eens tonen tegen de allergrootsten. Vorig seizoen was het noch goed noch slecht. Nu willen we beter doen. Als we leren uit die fouten, dan kunnen we nog ver komen.” Mata: “Het maakt niet uit tegen wie we spelen, want alle sterren zullen er zijn. Als kind was ik fan van Real Madrid, dus het zou wel mooi zijn om tegen hen te spelen. Champions League-voetbal: voor een speler is dat écht onbeschrijfelijk.”

Liefst niet Zenit

Ook Ruud Vormer is klaar voor het kampioenenbal, één van de redenen waarom hij begin vorig seizoen bijtekende bij blauw-zwart. “Fantastisch, hé. We hebben het in die vier wedstrijden gewoon héél goed gedaan en gaan verdiend naar de Champions League. Na die 1-1 was iedereen een beetje nerveus. Als speler wil je het hoogst haalbare en dat hebben we lekker geflikt. Nu moeten we één grote naam hierheen zien te halen. Madrid of Barcelona. Dat zou toch eens mooi zijn in Jan Breydel, hé? Liever niet Zenit uit pot één. (verbaasd) Zegt Dennis dat we nog beter zullen doen dan vorig seizoen? We gaan ons best doen. Eerst moeten we de loting afwachten en dan kunnen we bepalen hoeveel puntjes we willen pakken.”

Photo News13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bernd Vaes

  Geld, geld, geld ... daarom zouden topploegen zeer welkom zijn bij Club, niet de sport!

 • Hans Oxida

  Proficiat! Hopelijk mooie affiches en mooier voetbal dan bij de vorige deelname.

 • Jan Dewolf

  @Ludwig Ebraert : heel eenvoudig . In Pot 1 zitten de winnaars van de Champions League en Europa League ( Liverpool en Chelsea ) + de 6 kampioenen van de hoogst genoteerde landen , waardoor Zenit ook in pot 1 komt en niet Real .

 • Dirk Tuymans

  Ludwig, alleen de landskampioenen zitten in pot 1....Das al effe zenne...

 • Freddy Madou

  Ik vraag me toch af wat ze daar gaan zoeken, na het spel van gisteren, maar ja in het voetbal weet je nooit we zien wel, ik hoop dat het geen zero points zal worden voor dit Brugge. We leven op hoop.