Britse pers haalt loftrompet boven voor Brugse fans: "Betere uitmatch kan niet"

Twitter Club Brugge
Vorige week kreeg Club Brugge al niet bepaald lovende kritiek in de Britse kranten en ook vandaag moet blauw-zwart flink wat kritiek slikken na de zure 0-4 van gisteravond. Maar toch was er tussen al het gesabel en gegrinnik ook een positieve noot, de Engelsen zijn lovend over de indrukwekkende Brugse aanhang.

"Hun fans verdienen alle krediet, eens te meer hebben ze de show gestolen met een spetterende opvoering van 'You'll Never Walk Alone'. Jan Breydel bleef 90 minuten aan een stuk daveren. De kans is bovendien groot dat ze hun Engelse liedjes zullen kunnen opvoeren in de Europa League, waar ze Liverpool, Tottenham, Southampton en Celtic kunnen loten. We zijn ervan overtuigd dat de fans nu al hun vingers kruisen voor een dergelijk scenario. Het moet gezegd: veel beter dan dit worden uitmatchen echt niet", klinkt het lyrisch in 'The Telegraph'.

En ook deze noot kan tellen: "Club Brugge zal niet misstaan in de Europa League, de 0-4 was geen goeie weergave van de kwaliteiten van de ploeg."

PHOTO_NEWS
BELGA
GETTY
GETTY
BELGA
AFP