Brandon Mechele: “Dit voelt aan als een overwinning”

REUTERS
Mixed feelings bij Brandon Mechele. De verdediger van Club Brugge was euforisch na de late gelijkmaker tegen Galatasaray. “Maar misschien hadden we wel moeten winnen.” 

“Dit voelt aan als een overwinning”, glimlachte Brandon Mechele. “Hier in de laatste minuut scoren... Zalig, echt waar.” De centrale verdediger van Club Brugge, dat geen superwedstrijd speelde, was wel eerlijk. “We begonnen niet scherp genoeg aan de wedstrijd. We verloren te veel duels en kregen al vroeg een ongelukkig doelpunt tegen. Maar we zijn blijven voetballen en gaven doorheen de wedstrijd weinig weg.” 

Geleidelijk aan kwam blauw-zwart wel beter in de match en het versierde enkele grote kansen. “Hier zat meer in en misschien hadden we wel moeten winnen”, aldus Mechele. “Zonde van dat vroege doelpunt. Uiteindelijk voelt dit als een gewonnen doelpunt. Nu hopen dat we die derde plaats kunnen vasthouden.” 

EPAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.