Bart Verhaeghe op rode loper in Monaco: “Vertonghen naar Club? (lacht) Ik wens Jan het allerbeste toe”

rv

Sterren spotten op de rode loper in Monaco voor aanvang van de Champions League-loting. Ook aanwezig: VTM-analist Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws. Die laatste weidt in onderstaande video’s uit over de kansen van onze Belgische clubs op het kampioenenbal. Ook de Genkse CEO Erik Gerits en Club-voorzitter Bart Verhaeghe strikten we voor interviews. Zo confronteerde De Bilde Verhaeghe met het laatste gerucht, als zou Club ook nog Jan Vertonghen willen. De Rode Duivel heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld voor Tottenham. De voorzitter lachte eens: “Jan is een geweldige voetballer. Ik heb veel bewondering voor hem als mens en misschien nog meer als voetballer - Jan weet dat. Ik wens hem het allerbeste toe... (lacht) maar niet bij ons.”

Bart Verhaeghe over de Champions League:

Erik Gerits over de Champions League:

Stephan Keygnaert over Club Brugge: 

Stephan Keygnaert over RC Genk:




2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wim Danau

    Red het klimaat: waarom naar een loting gaan in het buitenland als je deze perfect kan volgen op tv? De UEFA zou om het klimaat te redden ook buitenlandse supporters moeten weren want de wedstrijden zijn op tv te volgen. Maar uiteraard gaat business voor! We zijn goed bezig!?

  • Shauna Mathia Vandenbulcke

    Gisteren gezien in het az sint jan in Brugge en vandaag dan blijkbaar in westkapelle??