B-team van Barça dompelt Inter in rouw, einde verhaal voor Lukaku en co in Champions League

AP
Internazionale
INT
Internazionale INT
1
2
Barcelona BAR
BAR
Barcelona
Inter Milaan ligt eruit in de Champions League. De ‘nerazzurri’ gingen in eigen San Siro tegen FC Barcelona met 1-2 onderuit, een opdoffer van jewelste voor Lukaku en co.

Barça, met een B-team present in Milaan, speelde voor wat het waard was en bracht Inter voor rust al aan het wankelen. Champions League-debutant Perez tekende voor de 0-1. Inter in de problemen en die hadden nog een stuk groter kunnen zijn als Lenglet het onmisbare niet had gemist. In plaats van 0-2 stond het halfweg gelijk. ‘Big Rom’ versloeg Neto met een grondscherend schot.

Na de pauze miste Lukaku enkele opgelegde kansen op de 2-1. Geen erg, zolang Dortmund niet aan de winst stond tegen Slavia Praag. Helaas voor Inter klommen de Duitsers na een uur op voorsprong. Inter moest weer vol aan de bak en zag doelpunten van Lautaro en Lukaku (terecht) afgekeurd voor buitenspel. Wanhoop maakte zich meester van San Siro, brede boulevards dienden zich aan voor een counterend Barça. Vlak voor tijd diende de ingevallen Ansu Fati de ‘nerazzurri’ het nekschot toe. De jonge knaap schreef meteen geschiedenis als jongste doelpuntenmaker ooit in de Champions League. Exit Inter op het kampioenenbal, na de winterbreak wacht voor Lukaku en zijn kompanen de Europa League.

Photo News
Photo News
EPA
AFP
AFP
EPA
AFPReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.