AS Roma-voorzitter: "Geen videoref in Champions League? Een heel slechte grap"

AS Roma-voorzitter James Pallotta maakt zich druk in de tribune.
Photo News AS Roma-voorzitter James Pallotta maakt zich druk in de tribune.

James Pallotta, voorzitter van AS Roma, snapt niet dat de wedstrijden in de Champions League nog zonder videoref worden afgewerkt. "Dat is eigenlijk een heel slechte grap", stelde hij na de uitschakeling van zijn team in de halve finale tegen Liverpool. Pallotta benadrukte dat AS Roma twee strafschoppen was onthouden. "Dzeko werd door hun keeper gevloerd en Alexander-Arnold beging hands in zijn eigen strafschopgebied. Dat is niet alleen een penalty, maar ook nog eens een rode kaart. Het is niet makkelijk om zo'n wedstrijd goed te leiden, maar in de herhaling kunnen we allemaal duidelijk zien wat er is gebeurd. Waarom is er dan op het hoogste niveau van de Champions League geen videoref?"
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • André Van der Poorten

  Als het hun eigen goed uitkomt roepen “ze” om de videoref. !

 • Carlos Coltrane

  James Pallotta, je moet ook reageren wanneer er bij de tegenstander een penalty wordt onthouden. En het klopt dat er een videoref altijd bij deze wedstrijden aanwezig moet zijn. Je praat over miljoenen euro's als er een ploeg onterecht verliest, het is geen zomeravondwedstrijdje.

 • Miek Dirickx

  De strafschop die Roma kreeg was een gewone pure aangeschoten bal.

 • Roger Lageuse

  En wat met penalty voor liverpool binnen de eerste 5 minuten ?

 • Georges Vande Velde

  Ik heb het mij ook al afgevraagd. Wedstrijden met dergelijke “financiële “ belangen zouden altijd een VAR moeten hebben. In onze kleutercompititie heeft PO1 altijd een VAR. Corruptie ? Misschien ?