Exclusief voor abonnees

Alle ogen op Nainggolan op PSV, dicht bij heimat: “Kijken uit naar beste Radja zoals cadeau met kerstmis”

AFP
Vandaag zit Radja Nainggolan precies honderd dagen bij Inter. Of hem dat ook inspireert te schitteren in het CL-duel op PSV, dicht bij zijn Antwerpse heimat en vrienden? Coach Luciano Spalletti hoopt dat Nainggolan zijn team op sleeptouw neemt: “Radja moet om de twee à drie minuten flitsen.”

De CL-affiche tussen PSV Eindhoven en Inter zal de Antwerpse fanclub in Mol van Nainggolan plezieren. Hun voetbalheld speelt nog eens dicht bij de Antwerpse heimat: enkele vrienden van vroeger zullen in het stadion present geven. Ook zijn broer Manuel Noboa wil de partij niet missen en gaat met drie vrienden naar Eindhoven: "Als broer ga ik zeker zien, voor mij is het bijna achter mijn hoek." Voor ‘Ninja’ valt het duel ook wel op een bijzondere datum: hij speelt vandaag precies honderd dagen bij zijn nieuwe Italiaanse club.

Je hebt 29% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.