Exclusief voor abonnees

“Vergooi het nu niet, hé”: onze Club-watcher over hoe match in Istanbul Europese campagne van blauw-zwart zal maken... of kraken

BELGA
Madrid was intens, straf en onvergetelijk. Parijs bovenal frustrerend - u weet wel nog waarom. En Istanbul... zal de campagne van Club maken of kraken. Het is weinig coaches gegeven - zeker hier aan de Bosporus - om zo’n vijandige massa te bekeren zoals Philippe Clement in de herfst van vorig jaar flikte, met Racing Genk op Besiktas (2-4). Zal hij met Brugge hetzelfde kunnen?

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lawrence Van Damme

  Hoezo zou de campagne van Club gekraakt zijn als ze straks verliezen? Er zou veel meer ingezeten hebben, dat wel. Maar je kan niet ontkennen dat Club hun kwaliteiten getoond heeft en zich naast enkele van de grootste clubs ter wereld heeft rechtgehouden. Chapeau voor Club en het bestuur ongeacht of ze nu winnen of niet vnvd. De pers doet net alsof het de normaalste zaak is dat een JPL ploeg in deze poule nog kans maakt op overwinteren.

 • rik cappelle

  Gaan winnen in Galatasaray in een CL-match. Zoals sommigen het voorstellen is het net alsof het een fluitje van een cent is maar dat is en wordt het hoegenaamd niet. Ik zou al persoonlijk tevreden zijn met een gelijkspel zodat overwinteren in de EL meer tot de mogelijkheden behoort. Ik denk dat wij daar meer op onze plaats zouden zijn ook....maar als de kans op de 3ptn zich voordoet moeten ze die niet laten liggen.

 • rudy alleyn

  Hopelijk overwinteren ze,zou terechte beloning zijn...

 • Jos Vannuffelen

  Niet overdrijven hé alsof een match in de CL op voorhand gewonnen is. Club heeft al Kiev en Linz uitgeschakeld en als het voor u vanzelfsprekend is dat Club nu ook nog Galatasaray moet opzij zetten stel ik voor dat jezelf komt meespelen.

 • Dave Janssens

  Die match in Besiktas was een van hun betere zo niet hun beste van de campagne. Het applaus dat ze daar kregen was over verdiend en bewonderenswaardig vanwege de Turkse supporters des te meer! Ik herinner me toen Genk (die in het wit speelden) en Clement vergeleken te hebben met de Galacticos van Real in deze krant. Clement in maatpak en kale knikker als Zidane versie, en het voetbal van Genk zo mooi als dat vaak gespeeld werd onder Zidane. Ze mochten er die dag gerust een voet naast zetten!!