"Putain, Griezmann": Onze Chef Voetbal ziet hoe Club Simeone op rand van zenuwinzinking brengt, maar weer geen punten sprokkelt

AP
Club Brugge beukt en beukt op de deur maar krijgt de poort naar puntenwinst in de Champions League maar niet open. In een regie van Ivan Leko bracht Club Diego Simeone op de rand van een zenuwinzinking - zijn ontlading na de winning-goal verklapte alles. Putain, Griezmann.

Het verhaal gaat dat de menselijke wil veel sterker is dan men denkt. Weet u nog: Adidas speelde daar in het verleden op in met de slogan: 'Impossible Is Nothing'. Zo is de mentale ontwikkeling tevens de basis van de Japanse krijgskunst.

Ivan Leko - was-ie een Samoerai, hij wil met de hand beton doormidden klieven. Hij is niet normaal, a special one. Gelóven dat je Atlético Madrid kunt bedwingen is één, dat trachten voor elkaar te krijgen met middelen waar elk weldenkend mens voor terugdeinst, getuigt van de mentale overtuiging die hem zo apart maakt. Met Thibaut Vlietinck? Zonder Nakamba? Met dezelfde veldbezetting als in de Jupiler Pro League? Ach, man - Leko doet zijn witte sloefkes aan. Zit mijn dasje goed? Zit mijn jasje goed? En en avant!

Je hebt 29% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carina Stulens

  Op de rand van een zenuwinzinking...is dat niet een beetje overdreven. Simeone deed een paar aanpassingen tijdens de rust en Club Brugge wist daar geen raad mee. En Leko (inderdaad aartslelijk die witte schoenen onder een kostuum) wist zijn ploeg wel goed te plaatsen voor de wedstrijd maar had helemaal geen antwoord op de aanpassingen van de Simeone tijdens de rust. Resultaat weeral niets en op weg naar een 0/18.

 • Tim Peeters

  Ik vond dat Brugge een uur goed meevoetbalde, een wereldgoal wist te maken maar uiteindelijk simpel de wet van de sterkste onderging. De 2 belangrijkste matchen komen nu tegen Monaco. Als je een geslaagde campagne wil, moet je nu 4 op 6 halen tegen een zwalpend en leeggekocht Monaco.

 • Christelle Vandenberghe

  Ik heb Simeone nog niet anders gezien

 • Patrick Braekeveldt

  Gezien het budget van ongeveer 500miljoen tegenover ongeveer 65miljoen normale uitslag ,alhoewel , en zeker in de eerste helft , budgetverschil niet altijd duidelijk zichtbaar op,het veld .

 • Freddie Heremans

  Zeer goede eerste helft, daarna heel wat minder. Atletico gewoon klasse sterker. Logische nederlaag dus, maar respect afgedwongen : Club kan hierop verder bouwen.