“Onwaarschijnlijk”: Als u denkt dat hij u niet meer kan verbazen, scoort Messi al liggend onvoorstelbare goal

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Als u denkt alles van Lionel Messi gezien te hebben, doet hij toch weer iets... buitenaards. De 33-jarige wereldster wurmde zich tussen vijf Napolitanen en krulde al vallend de 2-0 tegen de netten. Een fenomenale treffer. “Er is maar één speler ter wereld die ons zó kan doen opspringen van verbazing”, keek Jan Mulder zich in onze studio de ogen uit. “Dat doelpunt...” Marc Degryse was even verbluft. (lacht) “Hij lag op de grond. Onwaarschijnlijk. Tussen vijf man dan nog.”  

De treffer van Messi.
REUTERS De treffer van Messi.

Ook in de Spaanse media overal superlatieven. “Een Maradonische actie waarin hij zijn zwaartepunt ongewoon laag hield. Hij zette de wereld wéér op zijn kop met een buitengewoon doelpunt. Een goal van een andere planeet”, schreef AS. “Eigenlijk is dit doelpunt de perfecte metafoor voor de periode waarin Barcelona nu zit. Vechten, vallen, toch weer opstaan ​​en uiteindelijk ook scoren.” Mundo Deportivo volgde zijn Spaanse collega’s. “De grote Messi kwam tevoorschijn en tekende voor een van zijn mooiste goals ooit op het kampioenenbal. Helaas kon het publiek niet meevieren.” 

Ei zo na scoorde Messi nóg een knappere goal. De bal beroerde eventjes zijn linkerarm alvorens de Vlo heerlijk weglegde. “Je ziet hem niet kwaad reageren, dus hij zal zelf wel beseft hebben dat hij eventjes hands maakte”, ziet Degryse. 

Lees ook: 

Messi bezorgt FC Barcelona plaats in ‘Final Eight’, Mertens mist gouden kans in Camp Nou

De statistieken van Messi.
SofaScore De statistieken van Messi.

Meer statistieken vindt u op SofaScore

Mulder genoot van de goal van Messi.
REUTERS Mulder genoot van de goal van Messi.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Jensen

  Volledig mee eens

 • Jean Emare

  Hmm.. Ik heb maradona dingen zien doen, die Messi (ook ik ben superfan) en co wel eens konden.. Maar nooit op een wk. In 86 was Maradona onevenaarbaar met wie dan ook. Hij deed het soms zonder assists. Ook al was er tot 2x toe de hand van god..

 • Steve Caria

  Niks grotere werker dan Ronaldo Cristiano.

 • François THIJS

  In mijn jeugd klonk er maar een naam als allergrootste. Pelé! Later dook ook Maradonna op. Maar ik meen dat Messi toch de allergrootste is.