Exclusief voor abonnees

“Expres op iemands teentje staan, héérlijk”: Stefano Denswil verlekkerd op clash met "bandietjes" van Atlético

Florian Van Eenoo photonews
Zlatan. Balotelli. Messi. Vardy. Reus. En straks: Diego Costa & Griezmann. Stefano Denswil (25) weet zijn rechtstreekse tegenstanders in de Champions League wel uit te kiezen. “Zo’n Diego Costa. Die knijpt, trekt, vecht, spuwt in het gezicht… Leuk, toch? Soms moet je ‘cheaten’.”

“Dank je. Dat had ik ‘effe’ nodig.” Met een uitgestreken gezicht en zijn typische humor neemt Denswil het goedbedoelde steuntje van Hoofd Communicatie Kirsten Willem in ontvangst. In het daaropvolgende uur zou een glimlach nooit ver weg zijn.

Hoe ben jij, net voor zo’n Champions League-duel?

“Heel relaxed. Zoals altijd. ’t Is niet dat ik denk: ‘Godverdomme, de hele wereld kijkt straks mee. Ik mag geen fout maken, anders zal iedereen het gezien hebben.’ Je moet niet te gestrest zijn. Je gaat gewoon een pot voetballen.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dietrich Van Helder

    Dit soort spelers moeten we meer hebben in onze clubs. Nooit ontzag hebben voor je tegenspeler. Fair play is voor verliezers.

  • françois troch

    denswil moet je dat niet leren is zelf een vuile speler

  • Andro Povken

    Teentjes trappen en toch met 3 - 0 de boot in gaan...