‘El Rey’ Messi scheurde Chelsea aan flarden. Met een Belg als voornaamste pineut

Photo News
Geen een zonder twee. Lionel Messi joeg zijn 99ste en 100ste in de Champions League door de benen van Thibaut Courtois. De eerste nog pijnlijker dan de tweede. 'El Rey' Messi scheurde Chelsea aan flarden. Met een Belg als voornaamste pineut.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Carlos Simonis

  En dit Barcelona speelde niet eens op 100% ........ en wat Ronaldo en Messi presteren in een seizoen, daar doen andere topper-voetballers hun heel leven over..in hun dromen. Deze twee topspelers kan je met niemand vergelijken, er is ook helemaal niemand die in hun buurt komt, zelfs niet over 200 jaar.

 • daniel surinx

  weet niet hoe courtois een van de betere keepers ter wereld is,vind hem een klungeligge keeper,en hij geeft het zelf toe,tussen zijn been is plaats genoeg voor een koe,wat blunders,zijn toch veel betere keepers,en hazard rijkt nog niet aan de enkels van messy

 • marc polfliet

  Als men weet dat 80% van de mensen alle dagen met tegenzin naar hun werk gaan, is het toch zeer normaal dat zelfs top (alle) sportmensen ook mindere dagen hebben.

 • Henri Hendrickx

  Is de schim niet meer ten tijde van Genk en Atletico! In premier league lopen er minstens 10 rond die beter zijn dan hij. Wordt met het jaar zwakker..

 • Jacques Decrock

  Ik heb mij al dikwijls afgevraagd waarom iedereen Courtois een goede doelman vindt. In de hoogte zeker maar op de grond is hij bijzonder kwetsbaar. Waarom Courtois iedere keer opgesteld staat in de nationale ploeg is mij een raadsel, waarom niet eens afwisselend een andere doelman opstellen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00