Exclusief voor abonnees

“De organisatie stond niet op punt en dat kan je je tegen clubs zoals PSG niet permitteren”

.
Rv/Photo news .
Huisanalist Marc Degryse zag ook hoe Club Brugge werd overklast door Paris Saint-Germain. In zijn hattrick heeft hij het over een gedurfde zet van Clement, hoe de Brugse organisatie niet op punt stond en hoe de Parijzenaars en dan vooral Kylian Mbappé eigenlijk hors catégorie waren voor Club.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Van den Bruel

  Mochten Club en RC Genk spelers hebben van het kaliber Mbappé, Salah, Mané en nog zoveel meer, waren Club als Genk ook wereldploegen. Maar al onze belgische vedetten à la Hazard, De Bruyne, Mertens en co spelen in het buitenland.

 • Herbert Verbeeck

  Correcte analyse. Dit PSG was gewoon te sterk. Alles beetje in verhouding zien aub. Club heeft een goede ploeg maar niet om met deze ploegen om te gaan. Dan kom je tekort in eender welk systeem.

 • Wim Tack

  Te weinig gedacht aan dat niet mag weggegeven mag worden. De doelpunten waren pure dekkingsfouten.

 • Jacqueline SERNEELS

  Als club op deze manier verdedigt tegen, pakweg, Beveren, dan krijgen ze gegarandeerd op hun donder. Erg positief nochtans want nu is er het besef dat ge met beide voeten op de grond moet blijven..

 • Jean-Claude Dominguez

  2 jaar geleden hebben de boeren gelachen met Anderlecht, nu doen ze nog slechter. Ze vinden zichzelf te groot voor België maar zoals blijkt zijn ze veel te klein voor Europa. Genk zal dit deze avond tegen Liverpool ook ondervinden.