3-0-pandoering doet Kompany allerminst twijfelen: "Niemand bij City die gelooft dat het over is"

REUTERS
Hij nam de uppercut van Liverpool op de kin, maar Vincent Kompany hield het hoofd omhoog, duwde de borst vooruit. Peptalk van een aanvoerder, gehard in ontgoochelingen. Na 10 jaar weet hij hoe 'het leven zoals het is: Man City' voelt: glorie op het eiland, decepties in Europa. Kompany: "Het is nog niet over."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • John Klop

  Iedere match moet gespeeld worden jongens ..... Als ze het veld opgaan met de instelling dat het niet meer gaat lukken kunnen ze evengoed forfait geven. Een zaak is zeker ManCity is de verdiende kampioen in de PL.

 • Christiaan Goethals

  City verloor door geklungel van Kompany zijn maatjes, als je het gezien hebt. Wat ik ook gezien heb is, eerste goal van Liv. was buitenspel, de afgekeurde goal van City was geen buitenspel, 2-1 dus.................

 • George Marly

  dan zal die toch uit een ander vaatje moeten tappen, want zijn prestatie was ook niet te best!

 • Jean Schoups

  Moet een beetje meer voetballen en minder lullen!

 • Michel Rooms

  Tja, dit zijn de matchen dat je er moet staan, het hoogste niveau. Als je dan elk jaar faalt dan moet je toegeven dat je gewoon geen Europese top bent, zo simpel is dat