Exclusief voor abonnees

Camps: "Radja manifesteert zich als laatste held van de working class die het drinken, vloeken en lallen niet verleerd is"

Nainggolan vierde (té?) uitbundig het nieuwe jaar.
rv Nainggolan vierde (té?) uitbundig het nieuwe jaar.

U kent ze in uw eigen kring ook, mannen en vrouwen die graag opvallen. Bedelaars om aandacht. Sommigen door een split tot boven de navel, anderen door planten te offeren voor hun nirvana. Vrouwen zijn meestal kunstwerkjes van een hogere orde.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hugo oudaert

  Doet gewoon zoals iedere normale mens. Plezier is het belangrijkste. Zeker meenemen naar WK. Is tenminste met voeten op de grond gebleven ipv al die spelers die nu in England spelen. Verdienen miljoenen en dan moeten wij nog ingang betalen. Schandalig. Martinez? Zoveel goede Belgische trainers en nu zitten we met een onnozel manneke.

 • Christiaan Goethals

  Ik ken vloekers en drinkers met een beter en groter hart dan veel van die net geklede mensen met mooie maniertjes, Camps.

 • Marc Maes

  Working Class????? Die zen ondergoed kost meer dan heel men zondagse outfit...aansteller eerste klas!

 • Roger Deprez

  Als hij bij nieuwjaar eens uit de bol wil gaan is dat zijn zaak en erna terug zijn verantwoordelijkheid neemt is er niets aan de hand.