Camps: "Radja manifesteert zich als laatste held van de working class die het drinken, vloeken en lallen niet verleerd is"

Nainggolan vierde (té?) uitbundig het nieuwe jaar.
rv Nainggolan vierde (té?) uitbundig het nieuwe jaar.

U kent ze in uw eigen kring ook, mannen en vrouwen die graag opvallen. Bedelaars om aandacht. Sommigen door een split tot boven de navel, anderen door planten te offeren voor hun nirvana. Vrouwen zijn meestal kunstwerkjes van een hogere orde.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • hugo oudaert

  Doet gewoon zoals iedere normale mens. Plezier is het belangrijkste. Zeker meenemen naar WK. Is tenminste met voeten op de grond gebleven ipv al die spelers die nu in England spelen. Verdienen miljoenen en dan moeten wij nog ingang betalen. Schandalig. Martinez? Zoveel goede Belgische trainers en nu zitten we met een onnozel manneke.

 • Christiaan Goethals

  Ik ken vloekers en drinkers met een beter en groter hart dan veel van die net geklede mensen met mooie maniertjes, Camps.

 • Marc Maes

  Working Class????? Die zen ondergoed kost meer dan heel men zondagse outfit...aansteller eerste klas!

 • Roger Deprez

  Als hij bij nieuwjaar eens uit de bol wil gaan is dat zijn zaak en erna terug zijn verantwoordelijkheid neemt is er niets aan de hand.