Exclusief voor abonnees

Camps: "De kloof tussen de Belgen in de Premier League en de jongens van het thuisfront wordt met de week groter"

Photo News

De nagalm van de WK-loting was oorverdovend. De een sprak van een snoepje voor de Rode Duivels, een ander verheugde zich reeds op de pirouettes tussen Eden Hazard en Neymar in de kwartfinale. Zoveel was zeker: het land zou komende zomer in rep en roer staan.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc castermans

  Ik ben het wollensokkengewauwel van Hugo Camps zo moe als koude pap. Wat is dat toch met zijn woordenschat, grandeur, prestigieus, tricolore, enz ...! Bovendien klopt de inhoud niet. De spelers in de Engelse competies zitten na maart op hun tandvlees, verwacht dus maar niet teveel op het WK. Engelse ploegen moeten het hebben van snelheid en uithouding, niet van techniek, laar ze tegen Madrid of Barcelona spelen en hun Europees avontuur is voorbij.

 • tom soreyn

  Zal er niet op verbeteren in de toekomst. Straks zelfs geen Belgische ploeg meer in de champions league na de hervorming. Triestig....en dat op een oneerlijke manier waar je als klein ploegjes niks kunt doen. Geld...geld.....geld daar draait het om......

 • Alfons Verbist

  Niet akkoord met deze visie. Er lopen hier nog een aantal talenten rond. Trouwens zij die in de Premier League spelen zijn hier ontdekt en pas tot volle ontwikkeling gekomen over de plas.