Camps: "De kloof tussen de Belgen in de Premier League en de jongens van het thuisfront wordt met de week groter"

Photo News

De nagalm van de WK-loting was oorverdovend. De een sprak van een snoepje voor de Rode Duivels, een ander verheugde zich reeds op de pirouettes tussen Eden Hazard en Neymar in de kwartfinale. Zoveel was zeker: het land zou komende zomer in rep en roer staan.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marc castermans

    Ik ben het wollensokkengewauwel van Hugo Camps zo moe als koude pap. Wat is dat toch met zijn woordenschat, grandeur, prestigieus, tricolore, enz ...! Bovendien klopt de inhoud niet. De spelers in de Engelse competies zitten na maart op hun tandvlees, verwacht dus maar niet teveel op het WK. Engelse ploegen moeten het hebben van snelheid en uithouding, niet van techniek, laar ze tegen Madrid of Barcelona spelen en hun Europees avontuur is voorbij.

  • tom soreyn

    Zal er niet op verbeteren in de toekomst. Straks zelfs geen Belgische ploeg meer in de champions league na de hervorming. Triestig....en dat op een oneerlijke manier waar je als klein ploegjes niks kunt doen. Geld...geld.....geld daar draait het om......

  • Alfons Verbist

    Niet akkoord met deze visie. Er lopen hier nog een aantal talenten rond. Trouwens zij die in de Premier League spelen zijn hier ontdekt en pas tot volle ontwikkeling gekomen over de plas.