Zwitserland blijft in running voor groepswinst, IJsland degradeert naar B-divisie

EPA
Zwitserland heeft in de Nations League andermaal de maat genomen van IJsland. Het werd 1-2 in ReykjavikDoor de zege blijven Shaqiri en co in de running voor groepswinst.

Haris Seferovic tekende kort na rust voor de openingstreffer met een rake kopbal. Halverwege de tweede helft verdubbelde Michael Lang de voorsprong. Tien minuten voor affluiten legde Alfred Finnbogason met een heerlijk schot de eindstand vast. 

Zwitserland telt net zoals de Rode Duivels zes punten, al blijven de troepen van Roberto Martínez door winst in het onderlinge duel aan de leiding van hun groep. Daarnaast hebben de Belgen een wedstrijd minder gespeeld. IJsland is dan weer door de nieuwe nederlaag zeker van degradatie naar de B-divisie. 

EPA
EPA
EPA2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sacha Van der Putten

    Jan, als Belgie wint van Ijsland met eender welke score dan volstaat een gelijkspel tegen Zwitserland. No way dat Belgie daar gaat verliezen

  • Jan Dewolf

    Zelfs als Belgïe thuis met ruime cijfers wint van Ijsland is het verre van zeker dat het de eerste plaats haalt . Dan moet er eigenlijk minstens gelijk gespeeld worden in Zwitserland wat geen sinecure is na hetgeen we verleden week gezien hebben . Immers , als beide landen gelijk eindigen telt het onderling resultaat en daarna pas het doelsaldo . En bij 1-0 voor Zwitserland ... ?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00