Zoon Luciano Djim (ex-Charleroi) in de A-kern van FC Porto

Deze Célestin Djim werd uitgeleend aan de Portugese tweedeklasser Freamunde. Zijn broer Tony maakt intussen deel uit van de A-kern
Twitter Deze Célestin Djim werd uitgeleend aan de Portugese tweedeklasser Freamunde. Zijn broer Tony maakt intussen deel uit van de A-kern
Tony Djim, de zoon van Luciano Djim (ex-Charleroi), wordt opgenomen in de A-kern van FC Porto, zo meldt de club op zijn website. De pas achttienjarige vleugelspeler genoot zijn opleiding bij CS Wezet waarna hij doorstroomde naar Standard.

Samen met zijn 20-jarige broer Célestin, intussen uitgeleend aan tweedeklasser Freamunde, arriveerde hij in het begin van het seizoen bij FC Porto waar hij twee wedstrijden in de Youth League speelde. Hij bezit de Belgische en Centraal-Afrikaanse nationaliteit.

Zijn vader Luciano Djim, 36 jaar, is een oud-international die 24 keer voor Centraal-Afrika uitkwam. De aanvaller speelde onder andere voor Charleroi, La Louvière, Wezet, Union Namur, Seraing en Heusy. In 22 matchen in de Jupiler Pro League scoorde hij drie keer.