Zoek de verschillen: Januzaj scoort kopie van WK-goal, al past nieuwe treffer van Rode Duivel quasi perfect in de bovenhoek

Links: Januzaj krulde op het WK tegen Engeland het leer in de verste hoek. Rechts: de Rode Duivel deed tegen Celta de Vigo nagenoeg hetzelfde.
RV Links: Januzaj krulde op het WK tegen Engeland het leer in de verste hoek. Rechts: de Rode Duivel deed tegen Celta de Vigo nagenoeg hetzelfde.

Waar hadden we dat eerder gezien? Adnan Januzaj sneed gisteren in het bekerduel tegen Celta de Vigo aan de rand van zestien naar binnen en krulde de bal vervolgens heerlijk in de verste hoek. Bijna een exacte kopie van zijn veelbesproken WK-goal tegen Engeland, waardoor België groepswinnaar werd. De Rode Duivel bracht Sociedad met zijn parel op een geruststellende 2-0-voorsprong. Genoeg voor de kwalificatie voor de achtste finales van de Spaanse beker. Zeven minuten voor affluiten kreeg Januzaj een applausvervanging. 

Het doet terugdenken aan die knappe treffer van de flankspeler op het WK. In Kaliningrad zorgde Januzaj in een bizarre groepswedstrijd - België en Engeland waren al geplaatst - voor de enige treffer. Ook toen sneed onze 23-jarige landgenoot naar binnen om dan met zijn linker de verste hoek te viseren. Al moet gezegd dat zijn doelpunt tegen Celta de Vigo nog preciezer in de winkelhaak paste. 

Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
REUTERS Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
Getty Images Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
Photo News Adnan Januzaj trof op het WK in de groepswedstrijd tegen Engeland op haast identiek dezelfde wijze raak.
Januzaj trof tegen Celta de Vigo heerlijk raak.
EPA Januzaj trof tegen Celta de Vigo heerlijk raak.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00