Wordt Adrie Koster trainer bij VVV-Venlo?

VVV-Venlo richt zijn pijlen op Adrie Koster (ex-Club Brugge en Beerschot).
BELGA VVV-Venlo richt zijn pijlen op Adrie Koster (ex-Club Brugge en Beerschot).
VVV-Venlo neemt afscheid van trainer René Trost. De Nederlandse club besloot om om het aflopende contract van de 49-jarige oefenmeester niet te verlengen, dat meldt de club op de website. Adrie Koster wordt genoemd als mogelijke opvolger.

René Trost was één jaar trainer bij VVV. Zijn contract zou automatisch worden verlengd bij een promotie. Afgelopen weekeinde liet Trost nog weten dat beide partijen de intentie hadden om met elkaar door te gaan.

Trost, die ook als voetballer één seizoen uitkwam voor VVV, kreeg na de degradatie vorig jaar de opdracht om de club snel terug te brengen naar de Eredivisie. De oud-trainer van SK Lierse mislukte echter in zijn opzet. Hij won afgelopen seizoen een periodetitel met VVV, maar werd in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door FC Dordrecht. De Limburgers verloren zowel in Venlo (3-1) als in Dordrecht (2-1).

"VVV-Venlo wenst René Trost veel succes in zijn verdere carrière en bedankt hem voor zijn inzet het afgelopen seizoen", zo schrijft de club.

De club uit Nederlands-Limburg zou al een vervanger op het oog hebben, niemand minder dan Adrie Koster. De 59-jarige Zeeuw maakte in ons land naam als trainer van Club Brugge en Beerschot. Koster werd begin dit jaar ontslagen bij het Tunesische Club Africain, ondanks het feit dat de club op dat moment aan de leiding stond.

René Trost (ex-Lierse) kon VVV-Venlo niet terugbrengen naar de Eredivisie.
PRO SHOTS René Trost (ex-Lierse) kon VVV-Venlo niet terugbrengen naar de Eredivisie.