Zus Nainggolan: "Zelfs al speelde Radja op de maan: dat was nog niet goed genoeg geweest"

Photo News
Maandenlang is Riana Nainggolan (30) haar tweelingbroer blijven oppeppen. Dat WK zou de mooie bekroning worden van zijn topseizoen bij AS Roma. Niet dus. 'Tactische redenen' zetten ook bij zus kwaad bloed. "De bondscoach moest Radja gewoon niet, maar durft dat niet te zeggen."

Ook na een zware klap veren ninja's gewoonlijk wel weer recht. Maar bij de geblondeerde hanenkam die tot met Pinksteren nog gewoon één van de publiekslievelingen bij de Rode Duivels was, bleek dat gisteren nog niet het geval. Tweelingzus Riana - die net als haar broer bij Roma speelt en ook bij hem en z'n gezin inwoont - had met hem te doen. "Radja heeft de hele dag geen klap uitgericht. Hij zit zwaar in de put en probeert alles te laten bezinken. Normaal zat hij zich nu volop voor te bereiden op dat WK in Rusland. Zo zat het althans in zijn hoofd, maar dat hoeft nu dus niet meer. En door de manier waarop voelt Radja zich onrecht aangedaan."

Photo News

"Door de vele berichtjes van vrienden en via de nieuwssites is het duidelijk dat het halve land met hem meevoelt. Dat geeft zeker wat steun, maar ja: aan het einde blijft de uitkomst gewoon dezelfde. Hij mag niet mee."

Photo News

Je hebt 30% van dit artikel gelezen
91 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Freddy Vermeiren

  Neen . Liever baby’s en babysitters meenemen. Daar gaan we vet mee zijn in een kwartfinale met die familie bleiters van Hazard en Lukaku

 • Freddy Vermeiren

  Ok Ik wil nog steeds dat België dit wk wint. Zelfs als dit zonder Radja is. Maar ernstig. Hebben wij 2 babysitters nodig zoals Thorgan en Jordan. Om pseudo fighters tevreden te houden. Als het wat minder gaat tijdens een wedstrijd is de “kleine” Eden zen kopte den eerste die gaat hangen. Nochtans de kapitein hahahahah. Werkelijk ? Dat zijn geen mannen waarmee je de oorlog wint. Dat zijn kindjes die je bij de mama laat wanneer je ten strijde trekt. Hazards zijn baby’s

 • Erwin Van Roy

  Het ergste is dat veel Belgische supporters zoals Eric debanne niet liever hebben dat België zwaar verliest op het WK. En zeker nu plots blijkt dat Radja niet mee mag. Dus waar is jullie respect naar de andere Rode Duivels. O ja vergeten met Radja in de ploeg winnen we elke wedstrijd met 10-0. Met de andere duivels zullen we elke wedstrijd verliezen met 10-0.

 • Sabine Lapierre

  Lieve zus van draai aub die bladzijde om en bedenk wat je kan doen die uw broer nog meer zou bekoren bij de vlamingen. Zoals bv een kledinglijn maken van uw broer met overal zijn hoofd op en een dikke pint en eventueel sigaret. Zou inslaan als bom en zeker verkopen WK of niet. En opbrengst naar goed doel.

 • François Nuyts

  Punt , over en uit , nu tijd voor iets anders en beters aub .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00