WK van verrassingen: één van deze ploegen speelt sowieso de finale

RV
Dat België in de verkeerde helft van de tabel zit, weet intussen iedereen. Nu aan de 'makkelijke' kant ook favoriet Spanje uitgeschakeld is, speelt sowieso minstens één outsider de finale.

Kroatië en Rusland plaatsten zich zondag voor de kwartfinale. De winnaar daarvan neemt het op tegen de respectievelijke winnaar van het duel Zweden/Zwitserland - Colombia/Engeland. Dat bekent dat één van die zes ploegen sowieso de finale speelt. Wie daar vooraf geld opgezet heeft, kan zich misschien wel een ticketje voor die finale veroorloven.
33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Pollet

  gewoon de pot in en terug loten . gedaan met berekenen en eerlijk

 • pierre De Smet

  Matchen moeten nog altijd gespeeld worden , en wat die voetbalcommentaren betreft van die zogezegde kenners daar luister ik niet naar , trouwens kijk liever naar de NOS vooral wat de live berichtgeving betreft bij een match

 • JEF JOOSSENS

  Als Belgie er door komt en Brazilie ook zal Belgie winnen van Brazilie. Ze moeten enkel aanvallend gaan spelen en niet de fout maken van in hun kot te kruipen om te verdedigen want Brazilie heeft bang van Belgie en als de Brazilianen nerveus zijn brengen ze er helemaal niets van terecht. Je mag ze enkel geen zelfvertrouwen geven want dan zijn ze vertrokken.

 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Wat nen opgefokte zever van Van nieuwkerke en consoorten ... Nu ook nog wat geleuter over zijn lief , maar die kan hem verzorgen als dieren dokter . Wanneer eens iets anders dan sport ? Wij betalen ook belastingen zeg .

 • Carol Vander Cruyssen

  Lieven De Weirdt, op het EK 2016 lag de weg naar de finale ook wagenwijd open! Liever sneuvelen tegen Brazilië, dan tegen bv Colombia of Zwitserland. De eeuwige criticasters hier zeggen toch dat we nooit kunnen winnen van een topland. Hopelijk lukt het deze keer wel en krijgt dit land een enorme boost! Ons prachtige land... waar het enkel de politiekers zijn die tweedracht zaaien.Laat ons hopen dat onze Duivels Eendracht zaaien!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00