WK LIVE (8/7). Chadli: "Als je Brazilië kan verslaan, moet je niemand vrezen" - Uruguayaan fluit Frankrijk - België

EPA
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 25 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!
Marc Degryse
photo news Marc Degryse70 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mouch van der woude

  Brazilie was ook geen referentie...hele toernooi is zwak en door BRA ook zwak gespeeld...maar vanavond wordt Frankrijk wel over de knie gelegd. TIP: Franse TV opzetten om chauvinistische waardeloze commentatoren te horen die alles weer op de scheidsrechter zullen schuiven....lachen!

 • françois troch

  Ik kots van sommige commentaren hier, als ze niet graag Belg zijn dat ze dan verhuizen, die Vlaams nationalisten reageren op alles, maar doe dat dan op de politieke artikels, gelukkig kunnen de voetbalfans genieten

 • Angelo Cabooter

  Dinsdag Frankrijk verslaan En hopelijk de Finale tegen Engeland. De Engelsen wouden een brexit, wel ze kunnen een (br)exit krijgen van België.

 • Angelo Cabooter

  Als België Landen zoals: Egypte, Brazilië, Engeland, Tunesië, Japan,....... kan verslaan Dan gaat Frankrijk ook te verslaan zijn. Maar het zal waarschijnlijk hard tegen hard zijn.

 • CAMIEL DUSOIR

  eerst dat pruime goal van Jantje Vertongen (bedankt Jan) hij zoekt trouwens nog altijd de bal, dan die 10 eerste bibberminuten tegen Neymar en zijn ploegje, de dekkingsblunder van Kompany(waar niemand een woord over rept)maar al bij al en de benijdigswaardige prestaties van Chadli-Januzaj-Tielemans en carrasco die een subliem speeljaar bij hun clubs hadden,ik wens hen als belg heel véél succes