WK LIVE 3/7. Onze Chef Voetbal in FB LIVE: "Ik hoor binnen de bond dat Martínez zich al maanden aan het voorbereiden is op de match tegen Brazilië"

De Bilde en Keygnaert.
. De Bilde en Keygnaert.
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 20 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Loukie Van Ypersele

  Leo Marien, een kinderhand is snel gevuld hé, dat de supporters die naar Rusland zijn gegaan om een B elftal te zien spelen tegen Engeland, en wees nu eens eerlijk tegen wie hebben ze nu al gespeeld, nu tegen Brazilië mogen ze eens tonen hoe goed ze zijn, hier op deze WK worden de supporters van de rode duivels goed in het zak gezet door wie laat ik aan u over, één tip je moet het niet te ver zoeken.

 • Gerry Cle

  Ik hoop oprecht dat ze Brazilië eenzelfde afstraffing geven zoals vier jaar geleden de Duitsers deden. Onze vedetten moeten dan wel bereid zijn om een hoog tempo en hoge druk op de bal te zetten.

 • Liesbeth CUPPENS

  Als er nu één land is met een hautaine instelling dan toch Brazilië. Nog vóór ze de Belgen ontmoet hebben, denken ze dat deze match een tussendoortje is. Ik hoop dat ze op hun bek gaan tegen de Rode Duivels.

 • didier de coster

  waarom altijd naar verleden kijken en over 86 beginnen , mensen komaan , we leven nu 2018 en als miniland staan we al héél ver , typisch belgisch zeker , klagen en zagen , wees fier , neen , streng zijn we in alles, vrijdag gaan we voor de verrassing zorgen en staat ons miniland op zijn kop geloof me dik

 • Leo Marien

  Groot gelijk Anne Marie Cuypers. In Vlaanderen zitten blijkbaar een aantal gefrustreerde mensen met een wel erg negatief zelfbeeld. Zij reflecteren dat met plezier af op anderen die wel iets hebben bereikt. Het WK is trouwens nu reeds een succes. Als je bij de laatste acht kan eindigen in 2018, dan beteken je iets. Alles wat er nu nog bijkomt is gewoon schitterend.