WK LIVE 24/06. Zweed krijgt pak racistische verwensingen en doodsbedreigingen naar hoofd geslingerd na ongelukkige invalbeurt. Zijn respons gaat de wereld rond

Durmaz nam op emotionele wijze het woord.
Aftonbladet Durmaz nam op emotionele wijze het woord.
Het WK voetbal is volop aan de gang, vandaag zijn we toe aan dag 11 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!116 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wil baken

  Belachelijke show.

 • Jean De Grande

  Als ze Xhaka en Shaqiri vervolgen, moeten ze de Servische coach ook aanpakken. Wat die uitkraamde na de match was puur racisme.

 • Filip Vanlaeken

  Durmaz : doodsbedreigingen zijn er ver over natuurlijk, maar een selectie verdient hij nooit meer. Korte invalbeurt en staat 2 fouten toe, onnodig. Is idd kop v jut nadat zijn team er zo vr gestreden had.

 • Jonas Lozier

  Vital, die vrijschop goal was nog net in de reguliere tijd. Maar swat dat gezegd zijnde het is idd duidelijk dat de duitsers een hand boven het hoofd gehouden wordt. Die penalty die niet gefloten werd is pure corruptie daar kan uiteraard geen enkele andere uitleg voor zijn.

 • dominique van beylen

  de beste zullen winnen. Ik heb het gezien en vond dat het lang duurde voor hij affloot. Die toegekende minuten waren op toen het doelpunt voor Duitsland viel. Hopelijk krijgt dit nog een staartje, want het moet eerlijk blijven.